Testeninski kaneloni so imenitna jed, le polnjenje zna biti mukotrpno. Äe se ga lotimo na praktiÄen naÄin, bomo s temi "dolgimi" tulci z ozkim grlom, prav enostavno opravili. Äe imamo doma vreÄko za krašenje tort, lahko s primerno izbiro nastavka z velikimo odprtino, uporabimo tudi vreÄko. Äe je nimamo, si pomagamo kar z navadno prozorno plastiÄno vreÄko.
Kako enostavno napolnimo kanelone?
Pripravljeno maso za kanelone ohladimo in z njo napolnimo 2 kg polivinil vreÄko. Na enem od spodnjih vogalov s škarjami odrežemo površino, ki ustreza premeru kanelona.
Skozi odprtino napolnimo kanelon z maso. Še enostavneje pa je, da kanelon skozi odprtino porinemo v vreÄko in z zgornjega konca porivamo maso v tulec. Kaneloni so tako hitro napolnjeni.